ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.


Την πρώτη επίσημη συνάντηση  της, μετά τη συγκρότηση  της σε σώμα, είχε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου,  η νέα Διοίκηση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ενωσης Τάσος Νικολάκης κι ο Ταμίας Χαράλαμπος Ξοφάκης, συνομίλησαν, σε εξαιρετικό κλίμα και πνεύμα,  στα γραφεία της Ενωσης με τον Πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. Γιάννη Τσιμπινό, την Γενική Γραμματέα  Λώρα Κυριοπούλου και τον Αναπληρωτή Ταμία Κυριάκο Μιχαήλογλου.

Οι εκπρόσωποι της Ενωσης αντάλλαξαν απόψεις με τους διαιτητές,  συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και έκαναν σαφή την επιθυμία τους για ουσιαστική κι αποτελεσματική συνεργασία, σε εποχές δύσκολες, όπου είναι απαραίτητη, γενικά για  το βόλει, η  κατανόηση κι η συστράτευση όλων όσοι το αγαπούν και το υπηρετούν.

Τόσο από την πλευρά της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. όσο κι από εκείνη του  Συνδέσμου Διαιτητών, έγινε αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τους δύο φορείς, βεβαιώθηκε η καλή διάθεση  που έχουν ώστε να λειτουργήσουν στο χώρο,  με όρους αμοιβαίου σεβασμού ενώ συζητήθηκε κι  ότι αφορά την αντιμετώπιση, ήδη,  υφιστάμενων θεμάτων.

Αναλυτικότερα, συζητήθηκαν τα εξής:
1. Ζητήθηκε και προτάθηκαν από το ΣΥΔΠΕΔΑΠ, ονόματα πρώην διαιτητών που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, τα οποία θα ορίσει το δ.σ. της ΕΣΠΕΔΑ, στην επόμενη συνεδρίαση.
2. Έγινε συζήτηση περί της διαθεσιμότητας ικανού αριθμού διαιτητών, με ενδεχόμενο την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.
3. Αποφασίστηκε ότι για λόγους οικονομίας, η ενημέρωση των διαιτητών δε θα γίνεται τηλεφωνικά, αλλά μέσω του ιστότοπου του Συνδέσμου και σε λίγο καιρό και της Ένωσης.
4. Με πρόταση του ΣΥΔΠΕΔΑΠ, αποφασίστηκε ότι θα ορίζονται επόπτες σε κάποιους επιλεγμένους αγώνες, με σκοπό την εκπαίδευση των νέων διαιτητών.
5. Από το ΣΥΔΠΕΔΑΠ, έγινε ερώτηση σχετικά με τις οικονομικές οφειλές προς τους διαιτητές, αλλά η απάντηση θα δοθεί μετά την πλήρη ενημέρωση του δ.σ. της ΕΣΠΕΔΑ, περί των οικονομικών δεδομένων και μετά τη συνάντηση με την ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου