ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,Α.Ε.ΡΕΝΤΗ,ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Η ΕΣΠΕΔΑ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σωματεία μέλη της που έδωσαν τα γήπεδα τους για τις μέχρι τώρα προπονήσεις των κλιμακίων μας αγοριών και κοριτσιών.
Ευχαριστούμε λοιπόν τις ομάδες ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,  Α.Ε.ΡΕΝΤΗ,  ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
Άφησα τελευταία την ομάδα του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ γιατί οι άνθρωποι της Διοίκησης της εκτός από την παραχώρηση του γηπέδου τους προχώρησαν και σε μια ιδιαίτερη κίνηση . Έδωσαν από ένα μπλουζάκι (tshirt) σε κάθε αθλήτρια του Α' γκρουπ των κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ. Απλή κίνηση που έγινε όμως από την πολύ μεγάλη αγάπη τους για το άθλημα άλλα και για την προσπάθεια που καταβάλουν πρώτα ο προπονητής μας Γιάννης Μπογιατζογλου και οι αθλήτριες και μετά η Ένωση στην οποία ανήκουν πάνω σε αυτό το σπουδαίο θέμα που λέγεται κλιμάκια.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Παντελή Βλάχο (Γεν. Αρχηγό βόλεϊ), Γ.Κομποροζο (Έφορο κορασίδων), Θ.Αναστασιαδη (Έφορο γυναικών), Τ.Βλάχου (Έφορο παγκορασιδων), Ε.Ιωάννου (assistant coach) και Α.Αντωνιάδη (coach γυναικών). 
Ήταν όλοι στο γήπεδο και μοίρασαν τα μπλουζάκια τιμώντας έτσι όλους εμάς.

Σημ: Πληροφορίες από πολύ καλή πηγή αναφέρουν ότι ετοιμάζουν και άλλα 15 μπλουζάκια ένα για κάθε αθλήτρια του Β' γκρουπ των κλιμακίων για να είναι ομοιόμορφα ντυμένες στα επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν το Σάββατο 08/06 με τα αντίστοιχα γκρουπ κλιμακίων της ΕΣΠΑΑΑ.

Το Α'γκρουπ με τα tshirt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου