ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΠΕΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 οι κληρώσεις της ΕΣΠΕΔΑ (Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών και των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας), για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην αίθουσα «Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης» του πρώην Δημαρχείου Ρέντη (οδός Μπιχάκη 8).
Η κλήρωση των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων της Ένωσης μας έγινε σε έναν παρά πολύ ωραίο χώρο που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη έχοντας ως αποτέλεσμα τα πολλά θετικά σχόλια από το σύνολο των παρευρισκόμενων παραγόντων, προπονητών και αθλητών-τριών.
Επίσης όλη η κλήρωση καλύφθηκε διαδικτυακά από το sportshero.gr.


Η Διοίκηση της Ένωσης μας και με αυτή της την εκδήλωση συνεχίζει την πορεία της με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών της γιατί όλοι εμείς (παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες) που προσπαθούμε για το άθλημα που αγαπάμε, δικαιούμαστε αν μη τι άλλο την ποιότητα και τον σεβασμό.
Από την Ε.Ο.ΠΕ παρευρέθηκαν τα μέλη κ.κ. Χαλβατζής Ν. και Χρυσοχόου Τάκης καθώς και ο προϊστάμενος ανάπτυξης και beach volley Σοφιανός Νίκος, από την ΕΣΑΠ ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος Κερκινές Γιώργος, τον ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ εκπροσώπησαν η ειδ.γραμματέας Καντλή Κων/να και το μέλος Παπαχατζής Πέτρος, ενώ από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Διαμαντόπουλος Γιώργος & Τσάκωνας Φάνης.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Γιώργο. Ιωακειμίδη και Αντιδήμαρχο του αθλητισμού κο Σπύρο Νικολάκη για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης τους κυρίους Πλάτων Δεσάντη και Μάκη Θωμά για την προσφορά τους σε εδέσματα και αναψυκτικά δημιουργώντας έτσι τον μπουφέ της εκδήλωσης, τον κ. Γιάννη Γκαγκάρα για την ηλεκτρολογική υποστήριξη της αίθουσας και τέλος τον κο Νιφλη για την διαδικτυακή κάλυψη της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου