ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2012-13 Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο Μίλωνα η τελική φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ 
Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ, τον ΓΣ Πετρούπολης, σε κατάμεστο γήπεδο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι διάρκειας 104 λεπτών.
Τα σετ ήταν 26-24, 18-25, 19-25, 8-25.
Διαιτητές: ΤΣΑΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΒΕΛΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟΝ Αργυρούπολης (Μυτσκίδης Χ.) : ΖΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, ΝΙΩΤΗ, ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ, ΟΡΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΜΥΣΤΙΔΟΥ(Λ), ΠΑΤΡΑ.
ΓΣ Πετρούπολης (Βεντούρα) : ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΑΥΡΙΚΑ, ΜΑΣΟΥΡΑ, ΣΚΟΛΙΔΗ, ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΤΣΙΟΥΣΤΑ(Λ), ΚΑΣΑΠΑΚΗ, ΤΣΙΟΚΑ, ΤΣΙΑΜΑΚΗ, ΠΟΛΥΖΟΥ.
Η ΓΣ Ηλιούπολης κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον Μίλωνα με 3-2 σετ (23-25, 25-11, 22-25, 25-16, 15-11).
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και τους ημιτελικούς αγώνες του Σαββάτου όπου το εισιτήριο για τον τελικό εξασφάλισαν η Πετρούπολη με νίκη 3-0 επί του Μίλωνα και η Αργυρούπολη που νίκησε 3-1 την Ηλιούπολη.
Μετά τη λήξη του τελικού, απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες, αναμνηστικά στους διαιτητές των αγώνων από τον οικοδεσπότη και συνδιοργανωτή ΑΟΝΣ Μίλων, στον οποίο απένειμε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. αναμνηστική πλακέτα για την συνεισφορά του στη διοργάνωση.
Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :
Καλύτερη πασαδόρος : ΜΑΣΟΥΡΑ ΕΥΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Καλύτερη επιθετικός: ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Καλύτερη υποδοχέας: ΜΥΣΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Καλύτερη μπλοκέρ: ΠΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
MVP : ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Στο γήπεδο παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργος Κογκαλίδης, ο γεν.γραμματέας ΕΣΠΕΔΑ Τάσος Νικολάκης, ο ταμίας Μπάμπης Ξοφάκης, η ειδική γραμματέας Καλαϊτζίδου Αθηνά και το μέλος του Δ.Σ. Ρωμύλος Σαρατσόπουλος. Την διαιτησία εκπροσώπησαν η Επιτροπή Διαιτησίας της ΄Ενωσης κ.κ. Τσάκωνας Φάνης, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Πανουργιάς Γιώργος, ενώ παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής της ΕΣΠΕΔΑ κος Μπογιατζόγλου Γιάννης και η κα Μπαρζούκα Καρολίνα. Τον σύλλογο του Μίλωνα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Κος Ράπτης Δημήτρης και ο προπονητής της ανδρικής του ομάδας Κος Χρήστος Ντόζης. Επίσης τους αγώνες παρακολούθησε ο διεθνής αθλητής του Μίλωνα Θανάσης Πανούσος.
Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο του Μίλωνα για την άψογη συνεργασία και την τεράστια προσφορά και συμβολή του, που συνέβαλε τα μέγιστα στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση, καθώς και τα τέσσερα σωματεία ΜΙΛΩΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου