ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΔΑ (ΦΩΤΟ)

Τουρνουα μινι βολεϊ-Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.(απο Α.Σ. Περιστερίου)

Φωτογραφία από το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ με συμμετοχή Α.Σ. Περιστερίου, Γ.Σ. ΑΓ. Αναργύρων, Α.Ε. Ιλίου που έγινε την Κυριακή 26-05-2013 στο γήπεδο Χωράφα στο Περιστέρι.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά ΜΙΝΙ Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο γήπεδο "Μ. Μερκούρη" το Σάββατο 25/05/2013.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 7 αθλητικοί σύλλογοι και ένα δημοτικό σχολείομε  36 ομάδες κοριτσιών,   11 ομάδες αγοριών και με συνολικό αριθμό 186  παιδιά.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν:
Στα κορίτσια  ο Ολυμπιακός, η Δραπετσώνα, ο Αρης Αμφιάλης, το 1ο Δημοτικό Κερατσινίου και ο ΟΦΑ Απολλώνιος.
Στα αγόρια  ο Ολυμπιακός, η Δραπετσώνα, η Αρμενική, η Αργυρούπολη και η Φιλία Περάματος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία  το Τουρνουά καθώς επίσης τις ομάδες και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών για την άψογη συμπεριφορά τους

Τουρνουα μινι βολεϊ-Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.(απο Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου, η έναρξη του τουρνουά μίνι βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Συμμετείχαν οι ομάδες του 4ου ομίλου: Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ, Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ.
Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς τους που βοήθησαν με την συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής γιορτής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου