ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.


Την Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  στην αίθουσα «θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης» του πρώην δημαρχείου Ρέντη, για πρώτη φορά από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ημερίδα Μάρκετινγκ με θέμα «Νέοι τρόποι χρηματοδότησης των σωματείων της Ένωσής μας».
Ο πρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ Γιώργος Κογκαλίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσε τα σωματεία για τις προσπάθειες που κάνει η νέα διοίκηση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. για εξοικονόμηση χρημάτων.
Η επιτροπή μάρκετινγκ ανακοίνωσε 3 τομείς δράσης που θα κινηθεί η Ε.ΣΠΕ.ΔΑ. χορηγικά :
1.       Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάθε εβδομάδα θα μεταδίδεται διαδικτυακά ένας αγώνας ανδρών και ένας γυναικών και θα υπάρξει εβδομαδιαία εκπομπή αφιερωμένη στις ομάδες της Ένωσης μέσω διαδικτύου. Μέσω αυτής της δράσης δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία, να εκμεταλλευτούν χορηγικά από τις διαφημίσεις .
2.       Ανακοινώθηκε από το μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ κο Μανασή  Βασίλη, το χορηγικό πρόγραμμα όλων των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Συγκεκριμένα τονίστηκε η ανάγκη εξεύρεσης χορηγών για τα πρωταθλήματα της Ένωσης.
3.       Τα μέλη της επιτροπής μάρκετινγκ κ.κ. Νικολούζος Στάθης και Αναγνωστόπουλος Αλέξης, παρουσίασαν το πρόγραμμα μάρκετινγκ που προτείνει η Ένωση για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των σωματείων και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. μέσω δημιουργίας κάρτας μέλους για εκπτωτικές αγορές καθώς και τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας, όπου θα υπάρχει δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές.
Την ημερίδα μάρκετινγκ παρακολούθησαν πολλά σωματεία της Ένωσης, τα οποία  κατέθεσαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις .
Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησε το  μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Προβολής  Κα Βαρβάρα Λάγιου.
Η εκδήλωσε καλύφτηκε διαδικτυακά από το sportshero.gr.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί τον δήμο Νίκαιας - Ρέντη και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κο Σπύρο Νικολάκη, για την παραχώρηση της αίθουσας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου