ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Αναβολή λόγω Σπυριούνη


Αναβολή λόγω ΣπυριούνηΟ Μίλωνας αιτήθηκε αναβολή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, λόγω της συμμετοχής του Κυριάκου Σπυριούνη στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Εφήφων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το αίτημα του έγινε δεκτό με αποτέλεσμα η διοργάνωση να μην διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι νέες ημερομηνίες θα καθοριστούν μετά από τη σύσκεψη της Παρασκευής.

«Σας ενημερώνουμε  ότι  το σωματείο ΑΟΝΣ Μίλων  με σημερινό του έγγραφο, ζητάει την αναβολή της τελικής φάσης πρωταθλήματος παμπαίδων  που είχε προγραμματιστεί  για τις  27 & 28 /4/2013, λόγω της συμμετοχής του αθλητή του Κυριάκου Σπυριούνη σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Εφήβων.

Η επιτροπή πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ.δ, του Κεφ.Ε,  του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ., κάνει δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΟΝΣ Μίλων και για το λόγο αυτό σας καλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 16.30 στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να καθοριστούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου