ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ Ο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 
Ο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ μετά την κατάκτηση του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών Β΄ όμιλος είναι η ομάδα που κατέκτησε το  Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 που ολοκληρώθηκε  με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης την Κυριακή 28/4/13. Στον τελικό που είχε διάρκεια 2 ώρες  επικράτησε με 3-2 σετ (24-26, 26-28, 25-8, 25-19, 15-7)  της ΑΟ Ενωσης Ιλίου και στέφθηκε κυπελλούχος μέσα σε εορταστικό κλίμα και ένα κατάμεστο γήπεδο από παράγοντες, φιλάθλους, αθλητές και προπονητές.
Οι διαιτητές του αγώνα: ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ Κ.(Α΄διαιτητής)-ΤΣΑΚΑΣ Σ.(Β΄διαιτητής) - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Α.(Σημειώτρια) - ΠΑΝΙΔΗ Ι.(επόπτης)-ΛΙΑΚΟΥ Α.(επόπτης)
Μετά τη λήξη του τελικού  κυπέλλου ανδρών που ακολούθησε  μετά τον τελικό γυναικών απονεμήθηκαν  το κύπελλο και τα μετάλλια στον κυπελλούχο και τον φιναλίστ της διοργάνωσης.
ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
2007-2008 : ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
2008-2009 : ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
2009-2010 : ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
2010-2011 : ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Πρόεδρος  Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γεν.Γραμματέας Κος Τάσος Νικολάκης, ο Αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης και η Ειδική Γραμματέας Κα Αθηνά Καλαϊτζίδου, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Κος Θωμάς Κοτσαμπάς μαζί με μέλη και παράγοντες του Δήμου.
Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πετρούπολης καθώς και το σωματείο της περιοχής, για την άψογη συνεργασία και την τεράστια προσφορά και συμβολή τους στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση, καθώς επίσης και  τους τέσσερις διεκδικητές: του Κυπέλλου Ανδρών (ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ & ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) και Κυπέλλου Γυναικών (ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ) που επέδειξαν αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου