ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΕΣΠΕΔΑ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ)


  Γιορτή του βόλεϊ την Κυριακή 28 Απριλίου στην Πετρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών της Ένωσης μας  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ''Βόλεϊ από το πρωί μέχρι το βράδυ'', σε γεμάτο γήπεδο, με έμφαση στους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες του αθλήματος, τους αθλητές και τις αθλήτριες είναι το σύνθημα και το σκεπτικό της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
για τους αγώνες της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης.
Η Γιορτή θα αρχίσει στις 5 μμ. θα γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Ένωση Ιλίου και Πετρούπολη και στις 7. 30  μμ. ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών, μεταξύ   Νέας Περάμου και Φιλίας Περάματος.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. καλεί όλους κι όλες που αγαπούν το βόλεϊ, να έλθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν το σήμερα αλλά και το αύριο της Ένωσης μας.
Σε εποχές δύσκολες, όσο και ιδιαίτερες, μόνο σίγουρο είναι ότι το βόλεϊ κι η χαρά του παιχνιδιού δίνουν σε κάθε φίλαθλο, υγιή διέξοδο.
Καλή διασκέδαση και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ώστε να αποδείξουμε στην πράξη ότι οι ομάδες της Ένωσης μας, από κοινού με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., μπορούν να διοργανώνουν αγώνες κι εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, να συμμετέχουν με θετική διάθεση κι ενέργεια και να απολαμβάνουν τις συγκινήσεις που  μας προσφέρει το πιο όμορφο άθλημα, το βόλεϊ.
Και οι 2 τελικοί, θα μεταδοθούν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το volleynews.gr και το sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου