ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ Ο ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ


Ο ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ μετά την κατάκτηση του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών Β΄ όμιλος είναι η ομάδα που κατέκτησε το  Κύπελλο Ανδρών της ΕΣΠΕΔΑ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 που ολοκληρώθηκε  με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης την Κυριακή 28/4/13. Στον τελικό που είχε διάρκεια 1 ώρα και 13 λεπτά επικράτησε με 3-0 σετ (25-22, 25-17, 25-22) του ΑΟ Φιλία Περάματος και στέφθηκε κυπελλούχος μέσα σε εορταστικό κλίμα και ένα κατάμεστο γήπεδο από παράγοντες, φιλάθλους, αθλητές και προπονητές.
Οι διαιτητές του αγώνα: ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ Μ.(Α΄διαιτητής)-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Β.(Β΄διαιτητής) - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Α.(Σημειώτρια) - ΣΠΑΝΟΥ Γ.(επόπτης)-ΔΑΛΕΚΟΥ Α(επόπτης)
Μετά τη λήξη του τελικού απονεμήθηκαν  το κύπελλο και τα μετάλλια στον κυπελλούχο και τον φιναλίστ της διοργάνωσης.
ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
2007-2008 : ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ
2008-2009 : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
2009-2010 : ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
2010-2011 : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Πρόεδρος  Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Κος Τάσος Νικολάκης Γεν.γραμματέας, ο Αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης και η Ειδική Γραμματέας Κα Αθηνά Καλαϊτζίδου καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Κος Θωμάς Κοτσαμπάς μαζί με μέλη και παράγοντες του Δήμου.
Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πετρούπολης καθώς και το σωματείο της περιοχής, για την άψογη συνεργασία και την τεράστια προσφορά και συμβολή τους, στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση, καθώς επίσης και  τους τέσσερις διεκδικητές του Κυπέλλου Ανδρών (ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ & ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) και Κυπέλλου Γυναικών (ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ) που επέδειξαν αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου