ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ALL STAR GAME ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2013

Μια εξαιρετικά επιτυχημένη σαιζόν για τις Προεθνικές ομάδες έκλεισε με το All Star Game Παγκορασίδων που διεξήχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013. Οι αθλήτριες χωρισμένες σε 4 γκρουπ αγωνίστηκαν σε 4 αγώνες του ενός σετ υπό την καθοδήγηση του ΠΟΠ/ΕΣΠΕΔΑ Κου Γιάννη Μπογιατζόγλου. Ακολούθησε διαγωνισμός σερβίς με στόχο (νικήτρια ΜΑΣΟΥΡΑ ΕΥΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), καλύτερης επίθεσης (νικήτρια ΕΛΕΝΗ ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ-ΑΛΙΦΙΕΡΗ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ) και πάσας (νικήτρια ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ).
Η πολύ επιτυχημένη βραδιά έκλεισε με ένα πάρτυ που συμπεριλάμβανε φαγητό και αναψυκτικά με την συμμετοχή των αθλητριών και την ευγενική βοήθεια του συλλόγου ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. μοίρασε στις αθλήτριες και τον προπονητή αναμνηστικά μετάλλια, ενώ θέλοντας να ευχαριστήσει το σύλλογο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ για την συνεισφορά του και τη διάθεση του φιλόξενου γηπέδου του για τις δραστηριότητες των προεθνικών ομάδων της Ένωσης πρόσφερε αναμνηστικό λάβαρο. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκπροσώπησαν ο Α' αντιπροεδρος της Ένωσης Κος Μεταξάς, ο γενικός γραμματέας Κος Νικολάκης Αναστάσιος, η ειδική γραμματέας Κα Καλαϊτζίδου Αθηνά και τα  μέλη κ.κ. Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και Χαλβατζής Νεκτάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου