ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Όλες οι πληροφορίες για τα Τελικά του U23 της ΕΟΠΕ στο Allou! Fun Park

Όλα έτοιμα είναι στο Allou! Fun Park για τα τελικά της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών (Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών) των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Μπιτς Βόλεϊ 2013 που θα ανοίγει την αυλαία του την Πέμπτη (18/7) με τα προκριματικά και θα κορυφωθεί το τριήμερο 19-21/7 με το κυρίως ταμπλό στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου ψυχαγωγικού πάρκου στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στη διοργάνωση αυτή θα παρουσιαστεί και η καινοτομία των τριών σετ των 11 πόντων, κάτι που ήδη εφαρμόζεται σε διεθνείς διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έπειτα από οδηγία της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα δοκιμαστεί το «πιλοτικό» σύστημα καταγραφής πόντων και διάρκειας αγώνων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα και ήδη στην ειδική σελίδα του τουρνουά βρίσκονται όλες οι πληροφορίες, όπως και οι entry lists και οι κανονισμοί της διοργάνωσης.

Από τη διαδικασία των προκριματικών έξι ομάδες Ανδρών θα πάρουν τα εισιτήρια για το 12άρι ταμπλό, ενώ αντίστοιχα στις Γυναίκες, τέσσερις ομάδες θα ολοκληρώσουν το «παζλ» στο 8άρι Κυρίως Ταμπλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου