ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΣΠΕΔΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ)

Οι αθλήτριες που έχουν επιλεγεί από τα σωματεία της Ένωσής μας για τη συγκεντρωτική προπόνηση των Προεθνικών ομάδων κοριτσιών που θα γίνει στην Πτολεμαϊδα από 9 έως 12 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκονται στις 08.30 της Τρίτης 9 Ιουλίου 2013,  στα γραφεία της ΕΟΠΕ (Ολυμπιακό Κέντρο Αθήνας, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Οδός Σπ. Λούη Μαρούσι (είσοδος Δ). 
Η αναχώρηση για τις αθλήτριες της ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΑΑ, ΕΣΠΕ ΚΡΗΤΗΣ και ΕΣΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, θα γίνει με Λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 09.00 απο τα γραφεία της ΕΟΠΕ με επιστροφή  το βράδυ της 12ης Ιουλίου 2013.

Οι αθλήτριες πρέπει να φέρουν μαζί τους τσάντα με αθλητικά υποδήματα, φόρμα και ρούχα προπόνησης. Στην Συγκεντρωτική προπόνηση της Πτολεμαϊδας θα παραχωρηθούν από την ΕΟΠΕ και ρουχισμός προπόνησης  

Τέλος, υπενθυμίζεται οτι, η συνημμένη Δήλωση για Έγκριση Συμμετοχής των αθλητριών στις προπονήσεις αυτές θα πρέπει να υπογραφεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τον γονέα /κηδεμόνα των αθλητριών και να προσκομιστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ή στις εγκαταστάσεις της Πτολεμαϊδας (για όσους δεν μετακινηθούν με λεωφορείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου