ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές δήλωσαν συμμετοχή στο Μίνι Βόλεϊ του Καλλιμάρμαρου (15/6)

Όλα έτοιμα είναι στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την μεγάλη γιορτή του Μίνι Βόλεϊ, όπου περισσότερα από 1.000 παιδιά αναμένεται να δώσουν το «παρών» (με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής που ολοκληρώθηκαν) στον ιστορικό αυτό αθλητικό χώρο. Η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τις τοπικές Ενώσεις ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑA, και τους συνδέσμους διαιτητών και βετεράνων αθλητών βόλεϊ Αττικής, θα διοργανώσουν ένα «μίνι φεστιβάλ», το οποίο ανήκει ήδη στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα FIVB Volley All Festival.

Ήδη από την Παρασκευή (15/6), ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σιδέρης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, Λεωνίδας Καραΐσκος, εργάζονταν πυρετωδώς για την «πρόβα» της εκδήλωσης του Καλλιμάρμαρου, ώστε όλα να είναι άψογα στο αυριανό ραντεβού.

Ο κύριος όγκος των παιδιών θα είναι από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, όμως, υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα από τον Έβρο. Υπενθυμίζεται ότι το αργότερο ως τις 17:30 οι ομάδες των μαθητών (κατά προτίμηση μαζί με τους συνοδούς τους) θα πρέπει να βρίσκονται ακριβώς έξω από το Στάδιο για να προμηθευτούν προγράμματα και τελευταίες οδηγίες για την ελεύθερη είσοδό τους στο Στάδιο. Η ώρα διεξαγωγής του τουρνουά είναι 18:00 με 20:00.

Τμήμα Ανάπτυξης ΕΟΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου