ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΔΑ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΦΩΤΟ)


Η 2η αγωνιστική του Μινι Volley της ΕΣΠΕΔΑ (4ος όμιλος) διεξάχθηκε στο γήπεδο του Νικηφόρου στην Αγία Βαρβάρα.  
Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή αθλητριών από τις ομάδες  (Άρτεμις, Νικηφόρος, Άμυλλα, Θρίαμβος).  Επικρατούσε ευχάριστη ατμόσφαιρα από τις  χαμογελαστές «φατσούλες»  των μικρών αθλητριών που έπαιζαν βόλλευ. 
Η οργάνωση των ανθρώπων του Νικηφόρου ήταν άψογη. 


Το Σάββατο 1-6-2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η αγωνιστική του Μινι Volley της ΕΣΠΕΔΑ (3ος όμιλος) με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ε. Ρέντη, Πειραϊκού Συνδέσμου και Α.Σ. Φοίνικα. 

Νικητής αναδείχθηκε για μια ακόμα το βόλλευ.
Στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από την ομάδα μας σε όλα τα παιδιά.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, ευχαριστούμε τους γονείς για την υπομονή τους και τέλος ευχαριστούμε τόσο τον Πειραϊκό Σύνδεσμο όσο και τον Α.Σ. Φοίνικα για τη συνεργασία τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μόχθησαν (προπονητές, παράγοντες, φίλους κλπ) για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά αυτό.


Με τη συμμετοχή 100 κοριτσιών έγινε με επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ για τη 2η αγωνιστική του Μινι Volley της ΕΣΠΕΔΑ (5ος όμιλος) που διοργάνωσε ο Αίολος Ταύρου. Στο τουρνουά ο Αίολος συμμετείχε με 8 ομάδες, ο Μελάς με 9 ομάδες, το Αιγάλεω με 6 ομάδες και ο Ευριπίδης με 6 ομάδες.
Τα παιδιά έδωσαν συνολικά 72 αγώνες σε 6 γήπεδα και δόθηκε έμφαση στη συμμετοχή και στη βελτίωση της τεχνικής και όχι στο αποτέλεσμα. Το τουρνουά έγινε με την επίβλεψη έμπειρων προπονητών, μεταξύ αυτών ο Κώστας Αρσενιάδης που ξεκίνησε από τον Αίολο Ταύρου.

Με συμμετοχή περίπου 150 κοριτσιών διεξήχθη το Τουρνουα Μίνι Βόλλευ για τη 2η αγωνιστική του Μινι Volley της ΕΣΠΕΔΑ (2ος όμιλος) που διοργάνωσε ο Απολλωνίος στο Κερατσίνι με τις ομάδες του Ολυμπιακού, της Δραπετσώνας και του Άρη Αμφιάλη. Μια πρωτοποριακή ιδέα των αθρώπων του Απολλωνίου έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικά σχόλια καθώς μετά το τέλος του τουρνουά διεξήχθη αγώνας 6 εναντίον 6 με συμμετοχή των μεγαλύτερων κοριτσιών του Απολλώνιου, της Δραπετσώνας και του Ολυμπιακού οι οποίες μπήκαν από 2 κάθε ομάδας σε κάθε τεραίν και αγωνίστηκαν για 15 λεπτά μπροστά σε 200 παιδιά και γονείς που χειροκρότησαν τις καλές προσπάθειες δίνοντας στα κορίτσια μια εμπειρία που θα κάνουν πολύ καιρό να ξεχάσουν.

Περισσότερα από 150 κορίτσια συμμετείχαν στο σημερινό τουρνουά mini volley για τη 2η αγωνιστική του Μινι Volley της ΕΣΠΕΔΑ (6ος όμιλος) που διοργάνωσε ο Μίλωνας και έλαβαν μέρος οι : Μίλων, Ίριδα, Πανιώνιος, Τελαμών και το 6ο Δημ. Σχολείο Π. Φαλήρου με 50 ομάδες κοριτσιών, χωρισμένα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες (α-β δημοτικού, γ-δ δημοτικού, ε-στ δημοτικού, α' γυμνασίου). Οι ομάδες έπαιξαν από 3 σετ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή 8 Ιουνίου, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά αυτής της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου