ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αρχίζει το Aigina cup

Αρχίζει το Aigina cup και σας περιμένουμε στο ολοκαίνουριο γήπεδο που ο ΑΟΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ κατασκεύασε στο Δημοτικό στάδιο Αίγινας,ελάτε να συμπαρασταθείτε στις προσπάθειες των αθλητών μας για πρόκριση στο master της επόμενης εβδομάδας που θα γίνει στην Πέρδικα.Γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια και φέτος προχωρά σε μία ακόμη, επιτυχημένη όπως όλα δείχνουν διοργάνωση. Τα βασικά του χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια: δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο, εντυπωσιακές εικόνες και πάθος για την τελική νίκη που θα οδηγήσει στο ταμπλό του Masters Beach Volley. Πρόκειται για το Aegina Cup 2013 που φέτος θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στην Αίγινα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου: Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30.
Υπάρχουν προκριματικοί αγώνες με σκοπό να περάσουν στην φάση των ομίλων 12 αντρικές ομάδες (4 όμιλοι των τριών ομάδων –προκρίνονται οι 4 πρώτες), 6 γυναικείες ομάδες (2 όμιλοι των τριών ομάδων- προκρίνονται οι 2 πρώτοι και παίζουν χιαστή) και 6 ομάδες μεικτού (2 όμιλοι των τριών ομάδων- προκρίνονται οι 2 πρώτοι και παίζουν χιαστή). Ο μόνος όρος που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο ένας από τους δύο αθλητές ή αθλήτριες να έχει σχέση με την Αίγινα.

Οι αγώνες θα γίνουν στο νέο γήπεδο beach volley που έχει διαμορφωθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Το παράβολο θα είναι 10 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια και 5 ευρώ για το μεικτό.  Περισσότερες πληροφορίες στο 6940 - 616 301.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου