ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ VOLLEON

Γειά σας φίλες και φίλοι μου!
Οι τελευταίοι εκπαιδευτικοί μήνες του έτους για το μίνι βόλεϊ είναι πάντα απαιτητικοί! Βλέπετε, δίνεται η ευκαιρία στα νέα στέρια μας να παίξουν μέσω των δεκάδων τουρνουά μαζικής προσέλευσης «μίνι» που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, είναι μια περίοδος που οι σύλλογοι - αφού έχουν ολοκληρώσει όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα άλλα τμήματα- δίνουν όλη την ενέργειά τους στα μικρότερα παιδιά.
Απο τη πλευρά μας, η χρονιά κορυφώθηκε στο Καλλιμάρμαρο (15/06) με εκατοντάδες παιδιά (πάνω απο χίλια) να κατακλύζουν την αρένα του ιστορικού Σταδίου, δημιουργώντας εκπληκτική εικόνα. Παράλληλα, λίγο νωρίτερα δόθηκε η δυνατότητα κεντρικής εκδήλωσης και για τα μωρά μας αφού για πρώτη φορά στη ιστορία διοργανώθηκαν αγώνες με target group παιδιά 5-7 ετών (Ολυμπιακή εγκατάσταση πυγμαχίας Περιστέρι, 19/05). Περισσότερα απο διακόσια παιδάκια με τους εκπαιδευτικούς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείχνοντας οτι το βόλει μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή υποδοχής παιδιών στα ομαδικά αθλήματα.
Πριν απο όλα αυτά (Φεβρουάριος 2013), γεννήθηκε το volleon.com που μας έδωσε τη δυνατότητα καλής και άμεσης ιντερνετικής επικοινωνίας. Με σταθερά βήματα χτίζεται όχι μόνο μια χρήσιμη data για όλους μας αλλά κυριότερα δίνεται δυνατότητα κριτικής, ανταλλαγής ιδεών, συζητήσεων και οργάνωσης δράσεων με επίκεντρο το αγαπημένο μας μίνι βόλεϊ. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω οτι αυτή η επικοινωνία για μένα και τους συνεργάτες μου είναι τεράστιο κίνητρο συνεχούς βελτίωσης και προόδου και σας ευχαριστούμε απο καρδιάς για την ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο που διατηρούμε. Ήδη περισσότεροι απο 700 συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και προπονητές βόλεϊ σε όλη την ελληνική επικράτεια έχουμε συνδεθεί δημιουργώντας μια αισιόδοξη αλυσίδα προς όφελος των μαθητών μας και της εργασίας μας.
«Οι περισσότεροι από εμάς καταλήγουμε με όχι παραπάνω από πέντε-έξι ανθρώπους που θα μας θυμούνται. Οι δάσκαλοι έχουν χιλιάδες ανθρώπους που θα τους θυμούνται για όλη τους τη ζωή» (Andy Rooney , 1919-2011)

Στόχος της ομάδας του volleon.com είναι ασφαλώς η συνέχιση και διεύρυνση της προσπάθειας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να συνεχίσουμε μαζί τη σύνθεση ιδεών και να μείνουμε συντονισμένοι μεταξύ μας απο την αρχή της εκπαιδευτικής χρονιάς (Σεπτέμβριος 2013) όπως προσδιορίζουμε την έναρξη δράσης και πάλι.  
Φίλες μου, φίλοι μου,
Σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι. Να βρούμε δύναμη και έμπνευση ακόμα και όταν όλα δίπλα μας φωνάζουν κακόηχα. Ας μη λησμονούμε οτι ο πιο σημαντικός ρόλος του εκπαιδευτικού είναι να «αρδεύει ερήμους».
Λεωνίδας Καραϊσκος
Εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου