ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πρόταση της ΕΣΠΕΔΑ στην ΕΟΠΕ για την ανάπτυξη του βόλεϊ

Στο πλαίσιο των επαφών που διεξήγαγε το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ  με τα σωματεία της ενόψει του καταρτισμού των προκηρύξεων των νέων πρωταθλημάτων, κατατέθηκε πρόταση από σωματεία Εθνικών κατηγοριών, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούν στα κατώτερα πρωταθλήματα ανδρών - γυναικών με τις ομάδες εφήβων και νεανίδων, χωρίς φυσικά δυνατότητα ανόδου στην επόμενη κατηγορία.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στη συνεδρίαση του Νο 8 της 11/06/13, δέχτηκε ομόφωνα τη δυνατότητα αυτή και αποφάσισε όπως αποσταλεί πρόταση προς εσάς, την οποία παρακαλούμε να την κάνετε δεκτή και έχει ως εξής:
«Σύλλογος που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 αντρών ή γυναικών, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τις ομάδες εφήβων ή νεανίδων στα κατώτερα πρωταθλήματα της Ένωσης στην οποία ανήκει , εντός συναγωνισμού αλλά χωρίς να έχει το δικαίωμα ανόδου στην ανώτερη κατηγορία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, ο σύλλογος που θα δηλώσει συμμετοχή, απαραίτητα να έχει δηλώσει συμμετοχή και να αγωνιστεί και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων της Ένωσής του.»
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε πολλές ομάδες οι οποίες δε μετέχουν σε ανταγωνιστικά ηλικιακά πρωταθλήματα, να συμμετάσχουν σε πολύ περισσότερους και ανταγωνιστικότερους αγώνες και να παραμείνουν τα παιδιά στα γήπεδα του βόλλεϋ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου