ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Το 3ο Αίγινα Cup είναι γεγονός

Το 3ο Αίγινα Cup είναι γεγονός
Το Aegina Cup Beach Volley θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι το πιο συναρπαστικό.Θα διεξαχθεί στις μόνιμες εγκαταστάσεις που γίνονται στο δημοτικό στάδιο Αίγινας με έξοδα φίλων χορηγών και με την ευθύνη του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.
Θα διεξαχθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου (28/29/30) ενώ θα υπάρχουν οι κατηγορίες αντρών (η νικήτρια ομάδαwild cart στο κύριο ταμπλό των αντρών), γυναικών και μεικτό.
Θα υπάρχουν προκριματικοί αγώνες με σκοπό να περάσουν στην φάση των ομίλων 12 αντρικές ομάδες (4 όμιλοι των τριών ομάδων –προκρίνονται οι 4 πρώτες), 6 γυναικείες ομάδες (2 όμιλοι των τριών ομάδων- προκρίνονται οι 2 πρώτοι και παίζουν χιαστή) και 6 ομάδες μεικτού (2 όμιλοι των τριών ομάδων- προκρίνονται οι 2 πρώτοι και παίζουν χιαστή).
Ο μόνος όρος που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο ένας από τους δύο αθλητές ή αθλήτριες να έχει σχέση με την Αίγινα.
Το παράβολο θα είναι 10 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια και 5 ευρώ για το μεικτό.
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/7 και την Πέμπτη 27/7 πρωτάθλημα under 13 για αγόρια και κορίτσια.
Παράβολο 5 ευρώ
Συμμετοχές μπορούν να δοθούν και ηλεκτρονικά στα email: enikolouzos@gmail.com  aeginavolley@gmail.com . Πρέπει να αναφέρουν τα ονοματεπώνυμα,  τηλέφωνα επικοινωνίας των αθλητών/ τριων,  την σχέση του ενός με την Αίγινα.

Πληροφορίες  6940 - 616 301 κος Νικολούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου