ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Χρυσό για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη, Κις/Μεθενίτη και... Σύρο!

«Χρυσές» και στη Σύρο οι Κις / Μεθενίτη
Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέριες με τις Γκότζη / Δηλαβέρη να εκμεταλλεύονται τα λάθη των των Κις / Μεθενίτη. Το 1-0 όμως έλυσε τα... χέρια των Κις / Μεθενίτη με αποτέλεσμα στο δεύτερο σετ να έχουν πιο εύκολο έργο. 

Διπλασίασαν τα χρυσά οι Κότσι / Ζουπα

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης κατάφεραν να πάρουν το δεύτεο χρυσό μετάλλιο στα φετινά Μάστερς , επικρατώντας με 2-1 (21-12, 19-21, 15-13) των Παπαδημητρίου / Σακόγλου στον τελικό της Σύρου. Εντυπωσιακή παρουσία από τους Συριανούς που γέμισαν κάθε γωνιά στην πλατεία Μιαούλη.

 Διπλασίασαν τα χρυσά οι Κότσι / Ζουπα
Αρχικά ολα έδειχναν εύκολα για τους Κότσι / Ζούπα, που ήταν επιβλητικοί στο πρώτο σετ. Η συνέχεια όμως είχε εκπλήξεις. Οι Παπαδημητρίου και Σακόγλου βελτιώθηκαν με αποτέλεσμα να κρατηθούν κοντά στο σκορ του δεύτερου σετ. Η άμυνά τους ήταν εντυπωσιακή και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο 18-19, ενώ με ένα μπλοκ του Σακόγλου ισοφάρισαν σε 1-1 σετ.

Το χρυσό όμως κρίθηκε στους τελευταίους πόντους του τάι μπρέικ. Με το σκορ στο 12-12 οι Κότσι / Ζούπα έκαναν ένα μικρό σερί για το 14-12 και κράτησαν την ψυχραιμία τους στο 14-13 για την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου