ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΔΑ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΦΩΤΟ)



Τη Κυριακή 9-6-2013 ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο διοργάνωσε το τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΔΑ 5ος Όμιλος για την 3η αγωνιστική με τη συμμετοχή των ομάδων  

ΑΙΓΑΛΕΩ (ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ)
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ &
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ)
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟ !!ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ (2003 -2006 ) ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ (2000 - 2002) !!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ κ.ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΘΩΔΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ,ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ,
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΥ !!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 6 ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ :
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΚΩΝ/ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ
ΜΑΡΙΕΤΑ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΥ
ΠΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ
ΑΛΕΚΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ !!
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΡΕΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΒΟΗΘΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!!
Η COACH ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ASSISTANT COACH ΕΦΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ Ι Μ Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ !!
Το Σάββατο 8-6-2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο Σαλπέας το τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΔΑ 3ος Όμιλος για την 3η αγωνιστική με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ε. Ρέντη, Πειραϊκού Συνδέσμου, ΑΕ Αρμενική, ΓΑΣ Ιάσων, (ΑΟΦ Πορφύρα  φιλική συμμετοχή) και Α.Σ. Φοίνικα. 
Στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.





Ο Μίλωνας στο κλειστό γήπεδο "Κροίσος Πέρσης", για την 3η  αγωνιστική mini volley ΕΣΠΕΔΑ 6ος Όμιλος διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων της Ίριδας και του Πανιωνίου. Στους αγώνες πήραν μέρος 10 ομάδες στην κατηγορία α'-δ' δημοτικού, 23 ομάδες στην κατηγορία ε'-στ' δημοτικού και 13 ομάδες στην κατηγορία της α' γυμνασίου.Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ θέλει να ευχαριστήσει τα σωματεία, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους/τις προπονητές/τριές τους, για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά μίνι volley που οργανώσαμε όλη την αγωνιστική περίοδο.

160 παιδιά στο Χαϊδάρι υπό το βλέμμα των Γκιούρδα και Μπογιαντζόγλου (φωτο)

Γιορτή για το βόλεϊ η διοργάνωση της τρίτης αγωνιστικής μίνι βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ 4ος Όμιλος που διοργάνωσε ο Α.Ο.Πήγασος Χαϊδαρίου στο 2ο κλειστό γήπεδο την Κυριακή 9/6.
Πηραν μέρος 160 παιδάκια γεννημένα από το 2000 και μετά από τους συλλόγους Α.Ο.Πήγασος Χαϊδαρίου-Α.Ο.Θρίαμβος Χαϊδαρίου-ΑΠΣ Άμιλλα Καματερού και Άρτεμις Κορυδαλλού κάτω από τους ήχους του dj μέσα σε ένα στολισμένο γήπεδο με δεκάδες πορτοκαλί μπαλόνια .
 
Στο γήπεδο βρεθήκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Μπογιανζτόγλου και ο Μάριος Γκιούρδας.
 
Οι μικρές αθλήτριες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρώτα έπαιξαν τα παιδάκια που γεννήθηκαν από  το 2003 και μετά. Στην συνέχεια τα κορίτσια 2000-2002. Επαιξαν από τρία παιχνίδια η κάθε ομάδα. Τα παιδιά με την αγωνιστική τους διάθεση και το καλό τους επίπεδο έδειξαν ότι οι ομάδες τους βάζουν σωστές βάσεις για το μέλλον του αθλήματος. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους προπονητές των άλλων ομάδων  για την συμμετοχή τους και την βοήθεια τους κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου