ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s1

S2

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Το Παναθηναϊκό Στάδιο... 'έπαιξε' Βόλεϊ με 1.000 παιδιάΣυνολικά 250 ομάδες με περισσότερα από 1000 παιδιά, επί δύο ώρες έπαιξαν βόλεϊ στο ιστορικότερο Στάδιο του παγκόσμιου αθλητισμού, δημιουργώντας μια μοναδική, ανεπανάληπτη εικόνα.

Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις… Μια εικόνα όμως με χίλια παιδιά, δηλαδή όσα περίπου βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, είναι πραγματικά ανεκτίμητη.Η μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ με τη συμμετοχή των ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΑΑ έχοντας την υποστήριξη της ΕΟΕ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ, ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, αλλά κυρίως στους συμμετέχοντες.
Το τουρνουά μίνι βόλεϊ παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ ένα με τα παιδιά έγιναν και τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών, η οποία παραβρέθηκε σύσσωμη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Κι όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες σχημάτισαν όλοι μαζί τη λέξη VOLLEY δίνοντας παράλληλα ραντεβού για του χρόνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου