ΣΗΜΑ ΕΣΠΕΔΑ

s

s1

S2

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΕΟΠΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Έλα να το ζήσεις! Παίξε βόλεϊ μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο!
Η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τις τοπικές Ενώσεις ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑA, και τους συνδέσμους διαιτητών και βετεράνων αθλητών βόλεϊ Αττικής,  προσφέρει τη χαρά του παιχνιδιού μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες σωματείων και σχολείων!
Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρες 18.00 - 19.30 θα είμαστε όλοι εκεί!
Για το ωραιότερο κλείσιμο της περιόδου! Με καλή διάθεση και χαμόγελο για να ζήσουμε σπουδαίες στιγμές στον μοναδικό πολιτιστικό χώρο κοιτίδα του παγκόσμιου αθλητισμού. Αμέτρητα γήπεδα Μίνι Βόλεϊ και εκατοντάδες παιδιά μέσα στη ιστορική αρένα του Σταδίου θα αποτελέσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις για αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και όσους τυχερούς βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο εκείνη την ημέρα.
διοργάνωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Volley All Festival και θα συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για το 2013!
Η εκδήλωση είναι «ανοικτή» σε όλα τα Σωματεία της Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδας, αν επιθυμούν να είναι μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!! 
Όσοι λοιπόν θέλετε να είστε μέρος αυτής της γιορτής, βιαστείτε!
Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου